Skip to content

Licenties

Merk licenties

Merk licenties

Wij werken graag met licenties en vinden het een leuke uitdaging om samen met hen een productactivatie of loyalty met een mooie productlijn te ontwikkelen. 

Plus Klaverland

Onder het vertrouwde merk Klaverland, bekend van de heerlijke kazen van Plus, hebben we kaasschaven en kaasmessen van duurzame kwaliteit ontwikkeld.

Het is een prachtige lijn producten waar we echt trots op kunnen zijn. We denken dat deze kaasschaven en -messen bijdragen aan het versterken van het merk Klaverland en Plus Supermarkt.
De producten staan garant voor jarenlang gebruiksplezier en zijn natuurlijk verpakt in een volledig gerecycled plastic verpakking.

Cursed Cosmetics by Jessie Maya

Cursed Cosmetics by Jessie Maya, is het resultaat van een creatieve samenwerking waarbij wij het logo, productontwikkeling en de website verzorgden.
Als partners nemen wij ook de verantwoordelijkheid voor de volledige afhandeling van verzendingen, waardoor Jessie Maya zich kan concentreren op haar passie.

De lipproducten die zowel ‘Cruelty Free’ als Vegan zijn, weerspiegelen de unieke stijl en visie van Jessie Maya. Met aandacht voor detail hebben we hoogwaardige ingrediënten geselecteerd en aantrekkelijke verpakkingen ontworpen.

Cursed Cosmetics was tijdelijk exclusief verkrijgbaar bij Etos, met een succesvolle meet&greet als kick-off. Door het gehele proces hebben we Jessie Maya ontzorgd, waardoor ze zich volledig kan wijden aan het delen van haar passie en het inspireren van haar community. We kijken uit naar verdere groei en het blijven betoveren van de beautywereld met Jessie Maya.

Miljuschka

Let’s cook together, is het motto van Miljuschka. Dat is dan ook de basis van onze samenwerking. Samen hebben wij mooie producten ontwikkeld om de lekkerste Miljuschka recepten mee te bakken, koken of serveren. Gegarandeerd veel plezier in de keuken en aan tafel. Laat het smaken!

BergHOFF

Met passie voor koken en oog voor detail ontwikkelt BergHOFF prachtige keukenproducten, die je dagelijkse kookervaring dat tikkeltje extra geven. Vormgeving, innovatie en gebruiksvriendelijkheid staan hoog in het vaandel voor de BergHOFF kwaliteitsproducten.  Begin je net of ben je al helemaal doorgewinterd in de keuken, BergHOFF is er voor elke chef-kok. Zelfs voor de chef die veel onderweg is!

RICE

Dit Deense design merk maakt je vrolijk met haar levendige, huiselijke items die funky en super praktisch zijn. De ontwerpen zijn gemaakt in een happy mindset en met veel aandacht voor detail. Bij RICE draait alles om plezier, funkiness en functionaliteit …
‘Colour you happy!’

Lekker & Simpel

Sofie en Jorrit richtte samen in 2012 de succesvolle blog en website www.lekkerensimpel.com op, waar maandelijks meer dan 1,3 miljoen bezoekers hun weg vinden naar makkelijke en snelle recepten die ze inmiddels hebben gebundeld in vier succesvolle kookboeken.

Ze zijn beiden gek op koken en vinden het leuk om hun passie met anderen te delen.

&Joy Wellness

Maak van je badkamer een wellness met zorgvuldig samengestelde producten die zorgen voor pure ontspanning. Trek je terug in je badkamer en verwen je zelf met de luxe producten van &Joy Wellness, ontspan en vind je balans.

ZicZac

Met deze stoere maar smaakvolle schorten, ovenwanten en pannenlappen ben jij klaar voor een zomerse BBQ. De uitgebreide collectie keukentextiel is van hoogwaardige materialen, zachte stof die stevig is in gebruik en maximaal absorberend. 

&C

‘ Voor alle billen een broekie’ aldus Chantal Janzen. Limited edition &C ondergoed zijn comfortabele, mooie onderbroekjes met een leuk detail in alle vormen en maten. In 4 verschillende kleuren combinaties en 3 verschillende modellen. Voor ieder wat wils.

swipe naar links of rechts om te scrollen

Voorlezen, zelf lezen, hoe leuk is dat! Werken met een licentie voor boeken is geweldig.
Leerzaam voor kinderen, ontspannend voor ouders en een gezellige bezigheid voor oma’s en opa’s. Er is voor ieder wat wils! Dus een goede keuze  om voor een spaaractie met voorleesboekjes en bijpassend pluche te kiezen.

Kinderboeken

swipe naar links of rechts om te scrollen