Skip to content

BergHOFF

Spaar voor handige BergHOFF producten voor onderweg met Vomar

Spaaractie

Of je nu naar je werk, school of een dagje weggaat, de handige BergHOFF producten zijn multifunctioneel en van uitstekende kwaliteit.

Je eten blijft supervers, je koude dranken koud en je warme dranken warm. Spaar alle items bij elkaar en je kunt altijd goed voorbereid op pad.

Van zondag 8 augustus t/m zaterdag 11 september 2021 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis BergHOFFzegel en éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen. Met acht zegels is je spaarkaart al vol. Lever hem in vóór 25 september 2021 en profiteer van korting tot wel 69%.

Het merk BergHOFF is een internationaal opererend, Belgisch merk dat prachtig en degelijk keukengerei ontwerpt.

Het merk staat voor design, innovatie en kwaliteit. Dat is ook goed te zien aan de producten, die met een passie voor koken en oog voor detail zijn gemaakt.

BergHOFF keukengerei is onderscheiden met internationale design awards. Het merk staat echter ook bekend om haar pannen, messen, bakvormen en andere keukenhulpjes.

De producten worden gekenmerkt door natuurlijke materialen en mooie pastelkleuren.
De producten zijn allemaal zorgvuldig ontworpen, waarbij gelet is op de functionaliteit en eenvoud. De producten zijn dan ook goed met elkaar te combineren.

Partner