Skip to content

Studio Daisy

Exclusief verkrijgbaar bij DA drogisterijen

Productactivatie

Studio Daisy is een onderscheidend, kwalitatief nieuw sieraden- en haaraccessoires merk met een divers assortiment, van eenvoudig tot uitgesproken, van metaal tot edelstenen, kleurrijk, steentjes, kraaltjes en schelpjes, een ruim assortiment wat aansluit bij alle doelgroepen, van jong tot oud met divers aanbod per leeftijd en doelgroep!

Het assortiment van Studio Daisy bestaat uit ringen, oorbellen, armbanden, kettingen en haaraccessoires. De sieraden worden uitgevoerd in stainless steel / gold plated en staan daardoor garant voor jarenlang draagplezier en zijn anti allergeen. Studio Daisy is het ideale verwen cadeautje voor jezelf of voor je vriendin, dochter of moeder.

De haaraccessoires van Studio Daisy zijn gemaakt van duurzaam en kwalitatief materiaal. De haarklemmen van cellulose acetaat, zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal bestaande uit katoen en houtpulp. Hierdoor zijn de haarklemmen duurzaam en zelfs biologisch afbreekbaar!

De haarklemmen zijn comfortabel en zacht voor je haar en geschikt voor alle haartypes. De scrunchies zijn gemaakt van mulberry silk, ’s werelds sterkste natuurlijke zijden vezel, waardoor je extra lang plezier zult beleven van dit product. Ook zijn de vezels mooi afgerond, fijner en gladder waardoor ze het haar niet beschadigen.

Exclusief verkrijgbaar bij DA drogisterijen.

www.studio-daisy.nl

Partner